ERZİNCAN / TERCAN - Fahriye Gültekin Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Erzincan Valiliğinin organize ettiği gezimizde öğrencilerimizle birlikte sinemaya gittik, yemek yedik ardından lunaparkta keyifli saatlerin ardından gezimizi güzel bir şekilde sonlandırdık. Bu gezimizin düzenlenmesine vesile olan öğretmenlerimiz Seda Nur ÖNER ve Gizem GÜNDOĞDU'ya, öğrencilerimizin böyle güzel bir gün geçirmesini sağlayan Erzincan Valimiz Sayın Hamza AYDOĞDU'ya çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Matematik Öğretmeni Ersin SEVİLİR'in öğrencisi Atahan UZUN okulumuzda canlı müzik yaparak öğrencilerimizin keyifli saatler geçirmesine vesile olmuştur. Bu etkinliğin gerçekleşmesine vesile olan Ersin SEVİLİR'e ve muhteşem performansından dolayı Atahan UZUN'a teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizi tanıyalım etkinliği kapsamında Tercan ilçemize düzenlediğimiz gezide tarihi Mamahatun türbesini, kervansarayı, hamamları, sonrasında tarihi taş bina olan Meslek Lisesini ziyaret ettikten sonra öğretmenevinde yemek yiyerek gezimizi sonlandırdık. Öğrencilerimiz hem tarihimiz hakkında bilgi sahibi olurken hem de güzel bir gün geçirmiş oldular. Emeği geçen herkese ayrıca öğrencilerin yemek masrafını karşılayan kaymakamımız Cafer KAYMAKÇI'ya teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine meslek tanıtımı kapsamında okulumuzu ziyaret eden Ziraat Mühendisi Kadir KARAHAN öğrencilerimize mesleğini tanıtıp, öğrencilerimizin sorularını cevaplamıştır. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz öğrencilerine mont ve ayakkabı yardımında bulunan değerli yardımseverlere teşekkür eder bu iyilik zincirinin bir parçası ve öncüsü olan başta Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Sevda KARAARSLAN, Leyla YILDIZ ve Sevda Deniz BAKIR'a teşekkürü bir borç biliriz.

Kas

Okul bahçemizi temizlemek için yardımcı olan Erzincan Karayolları 164. Şube Şefliği ve çalışanlarına, ayrıca Kargın Belediye başkanımız Zafer KAYA ve belediye çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım'da Atamızı minnet ve şükranla andık.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyoruz. Nice yüzyıllara...

Ekm

OKULUMUZ BAHÇESİNDE BULUNAN KİLİT PARKE TAŞLARININ  TADİLATININ YAPIMINA BAŞLANDI.