ERZİNCAN / TERCAN - Fahriye Gültekin Çok Programlı Anadolu Lisesi

Fahriye Gültekin Çok Programlı Anadolu Lisesi

KARGIN BELDESİ İSTASYON MAH. 7. SK. NO 1/3 TERCAN / ERZİNCAN
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Kalorifer/Kömür
Ulaşım
Karayolu Tercan istikametinden 07:30 ile 10:30 arası minübüs ile diğer saatler taksi vb, Erzincan İstikametinden Tercan Duraklarından kalkan öğleden 12:00 17:00 arası minübüs veya erzincan otogarından kalkan şehirlerarası otbüs ile okulumuza sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Erzurum ve Erzincan illeri arasında tam orta bölgede her iki il´e de 1´er saat uzaklıkta,eski ismiyle Altunkent,yeni ismiyle Kargın adında küçük bir beldede bulunmaktadır.
İl´e uzaklık:80km İlçeye Uzaklık:20km
Futbol, Dart, Voleybol, Masa tenisi